Om Holm Hertel

HolmHertel tilbyder leder- og medarbejderudvikling gennem autenticitet og nærvær. Læs mere om HolmHertel nedenfor:

Koncepter

Hos HolmHertel arbejder vi med forskellige koncepter under vores services bl.a. autentisk nærværende ledelse. Læs mere om koncepterne her

Værdier

HolmHertel arbejder med udgangspunkt i autentisk nærvær. Det handler om at være ægte og naturlig. Læs mere om alle værdierne her.

Om Eva

Eva har mange års erfaring som personaleleder og er tidligere tillidsrepræsentant. Læs meget mere om ansigtet bag HolmHertel her.

Referencer

Læs om HolmHertel's referencer og udtalelser fra tidligere kunder og samarbejder. Referencerne findes på denne side ved at klikke her.

Om eva

Eva Holm Hertel har mange års erfaring som personaleleder og er tidligere tillidsrepræsentant. Hun har flere års erfaring som konsulent og underviser indenfor ledelse, samarbejde og kommunikation. Eva har diplom i ledelse, merkonomuddannelse, kurser i coaching og kommunikation og er autoriseret fysioterapeut.

Hun er forfatter til bogen ”Autentisk nærværende ledelse” og har selv praktiseret autentisk nærværende ledelse, skrevet speciale om emnet og underviser ledere i denne ledelsestilgang. Nu udbreder hun sin erfaring og viden om det autentiske nærvær i form af kurser, workshops, foredrag og webinarer.