Referencer

“Vi har brugt Eva Hertel på Bautahøj til at behandle vores interne & eksterne værdier. For mig er værdierne udgangspunktet for alt hvad vi foretager os på vores hotel,- og dermed også nogle meget ”personlige” værdier for os. Vi arbejder i et servicefag, hvor fingerspidsfornemmelse & personlig tilgang til vores gæster er altafgørende, og stærkt medvirkende til at vi kan positionere os for alvor i et stærkt konkurrenceramt marked. Vi gik fra at have et sæt leveregler, til at vi nu har 5 gennemarbejdede og relevante interne værdier. Eva’s tilgang til at få processen åbnet op, skabe tillid hurtigt og tale realistisk & relevant til vores personale, gav en super progressiv & konstruktiv proces, hvor alle kunne byde ind,- og gjorde det. Trygt, tillidsvækkende, roligt & skarpt.”

Jakob Buus Møller Andersen

Direktør Bautahøj /Årets konferencecenter 2019 + 2021

”I forbindelse med et jobskifte hvor personaleledelse blev en væsentlig del af jobbet, blev jeg af min nye arbejdsgiver tilbudt et professionelt sparringsforløb hos Eva Holm Hertel. Min første store opgave i mit nye job, var at sikre virksomheden opbyggede en god arbejdskultur og miljø, der favnede nybegyndere, specialister og meget erfarne medarbejdere. Derfor var det vigtigt at finde nogle simple og effektive redskaber, der var direkte anvendelige i min arbejdsdag – og få hjælp til at finde mig til rette i min nye rolle.
Jeg fik det hele af Eva! Hun gav mig nogle simple, men virkelig effektive redskaber til at guide mig godt ind i og håndtere mit nye ansvar. Samtalerne med Eva var motiverende, inspirerende og meget værdifulde.”

Berit Mikkelsen

Chief Strategy Officer, Silvi

“Eva Holm Hertel har hjulpet mig til at undgå stress i pressede perioder. Allerede efter én individuel session er jeg blevet bedre til at fokusere min energi og ikke lade mig tromle. Jeg er blevet mere tro mod mig selv, og opdager i tide, om jeg bør sige fra – og får det gjort på en rolig og utvetydig måde. Eva er god til at stille spørgsmål, så man kan komme videre med sine problematikker. Hun har givet mig en nem ugentlig rutine til at “tage temperaturen” på arbejdsklimaet, så jeg kan passe på mig selv og holde hele arbejdslivet!”

Line

Forsvaret

“Empati, afslappet atmosfære og stor indlevelsesevne i en ny rejse. Nogle gange er man mellem stationer og så er det godt at man tør få assistance til at få nogle brikker til at falde ned i andre bokse end forventet. Det har været en meget konstruktiv, uforpligtigende dialog og ikke mindst berigende at tale med Eva, for at sætte tingene i perspektiv.”
Heidi Løje
“Eva’s energi stråler tydeligt ud af hende. Hun er lyttende og spotter hurtigt sagens kerne. Desuden er hun veltalende og tydelig i sin kommunikation og så har hun en vindende personlighed, som skaber tryghed. Jeg kan varmt anbefale alle at lade Evas blomster slynge sig omkring jeres udfordringer, for hun skal nok få det til at blomstre for jer.”
Laila Hyldedahl Kjærgaard
Fysioterapeutisk konsulent

Evalueringer

Evalueringer fra kurser og workshops?

“Gode eksempler fra hverdagspraksis, som giver god mening”

“God til at gøre det forståeligt. Meget motiverende og sjove øvelser”

“Interessante øvelser, tilpas tid, ikke for langt eller kort”

“Noget af en øjenåbner! God blanding af opgaver og undervisning”

“Dejligt at Eva giver nye vinkler at se udfordringerne på”

“Det var godt med en ekstern mødeleder, der ikke “har noget på spil” over for vores egen virksomhed”

“Godt tempo. Dagene er gået så stærkt – meget positivt”

“Masser af selvindsigt og sikke et boost”

“Det har givet mig et boost til at komme videre i min karriere”