Persondatapolitik

Beskyttelse af personoplysninger

HolmHertel indsamler i forbindelse med opsøgende salgsarbejde udelukkende e-mailadresser og telefonnumre, der efterfølgende kun anvendes til kontakt samt fremsendelse af tilbud og fakturaer.

Oplysninger som adresse, navn, postadresse, postnummer og by, telefonnummer, fotos registres forsvarligt i vores database.

Der indhentes tilsagn i forbindelse med brug af foto til materiale, nyhedsbreve eller lignende.

Som registreret hos HolmHertel har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbreve samt kontakte os på eva@holmhertel.dk hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine persondata.

Personoplysningerne registreres hos HolmHertel så længe vi har en gældende kontrakt og op til 5 år efter, hvorefter oplysningerne slettes.

Hvis du skriver en kommentar på denne webside,  bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til HolmHertel videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din email adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre. HolmHertel forpligter sig samtidig til ikke at bruge dine afgivne oplysninger til andre formål.

Vi benytter ikke cookies på denne webside

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

For brugere som opretter sig på vores websted , gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.